Kerhopostia: Tampereen Yliopiston Raskaan Musiikin Ystävien seura

Teksti: Kati Mäntysaari, TYRMÄYS ry:n puheenjohtaja

Hoi hevikansa!

Tampereen Yliopiston Raskaan Musiikin Ystävien seura TYRMÄYS ry on Tampereen yliopiston alaisuudessa toimiva harrastejärjestö, jonka tarkoituksena on levittää metallimusiikin ilosanomaa kanssaihmisten joukkoon. Yhdistys perustettiin 27.9.2007, ja vuosien välissä olleen lyhyen hiljaiselon jälkeen yhdistys on järjestänyt erityisen aktiivisesti toimintaa vuodesta 2018 eteenpäin.

Tyrmäys pyrkii järjestämään jäsenilleen monipuolisia tapahtumia koko lukuvuoden ajan, ja toivotamme jokaisen metallisydämen mukaan toimintaamme. Olemme järjestäneet muun muassa sitsejä, lautapeli-iltoja, baarikierroksia ja keikkailtoja. Pääasiassa toimintamme koostuu rennoista, raskaalla musiikilla teemoitetuista kerhohuonehengailuista ja kesäisin piknikeistä sään salliessa. Yhdistyksemme on myös loistava väylä samanhenkisen keikka- tai festariseuran etsimiseen!

TYRMÄYKSEN jäseneksi voi liittyä kuka tahansa metallimusiikista kiinnostunut, ja luonnollisesti toivotamme jokaisen headbangerin tervetulleeksi joukkoon tummaan (pun intended). Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä kuka tahansa seuran toiminnasta kiinnostunut henkilö, joka on Tampereen korkeakouluyhteisön nykyinen tai entinen opiskelija tai kuuluu tai on kuulunut sen henkilökuntaan. Seuran kannatusjäseneksi taas voidaan hyväksyä seuran toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi.

Jäsenmaksu on 5 euroa/vuosi, mutta tapahtumiin saa tulla tutustumaan ilmaiseksi. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ellei niissä ole erikseen mainittu, että tapahtuma on suunnattu vain jäsenistölle. Tyrmäyksen löydät muun muassa Facebookista ja Instagramista.

Tule tutustumaan!

Kati Mäntysaari

TYRMÄYS ry:n puheenjohtaja

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan.