Kerhopostia: UniDance Tampere

Tanssiterveiset UniDancelta! UniDance Tampere on vuonna 2014 perustettu Tampereen korkeakoulujen yhteinen tanssijärjestö, joka koostuu noin neljästäkymmenestä tanssijasta. Järjestön toimintaan kuuluu tanssiharrastuksen mahdollistaminen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

UniDanceen kuuluu kolme ryhmää; show, street ja edustus, jotka treenaavat viikoittain. Kaikki ryhmät esiintyvät vuoden aikana erilaisissa tapahtumissa, mutta edustusryhmä käy myös kisaamassa muiden tapahtumien ohella. UniDance järjestää tanssimahdollisuuksia myös jäsenistön ulkopuolelle järjestämällä tanssikursseja, joissa on mahdollisuus päästä kokeilemaan eri tanssilajeja edullisesti. Aiempina vuosina olemme järjestäneet esimerkiksi commercial-, street ja broadway- tanssikursseja.

Kuluneen vuoden aikana olemme vihdoin päässeet esiintymään usean vuoden tauon jälkeen. Viime vuonna esiinnyimme muun muassa Särkänniemessä Karmivassa karnevaalissa ja keväällä Särkän Märässä sekä useampaan otteeseen Haalaribileissä Ilonassa. Kevään lopussa edustus kävi myös kisaamassa PYÖRRE-tanssitapahtumassa.

Vuosi on kulunut myös tietenkin perustreenien parissa. Olemme itseohjautuva järjestö, jolloin ryhmän jäsenet osallistuvat vuorollaan treenien vetämiseen suunnitellen esimerkiksi lämmittely- ja tekniikkavuoroja sekä koreografioita niin esityksiin kuin tunneillekin.

Tanssiporukkamme on hyvin poikkitieteellinen ja uusia samanhenkisiä kavereita löytää tätä kautta helposti myös muilta aloilta. UniDance järjestää jäsenistölleen säännöllisesti erilaisia virkistäytymistapahtumia kuten pikkujoulut ja tutustumisillan, joissa on mahdollisuus hengailla treeniporukan kanssa myös tanssisalin ulkopuolella. Yhteiset treenit ja erityisesti upeat yhteiset esiintymiskokemukset yhdistävät ja ryhmäyttävät myös eri tanssiryhmissä tanssivia.

UniDance tarjoaa tanssin iloa, uusia ystäviä sekä kokemuksia. Haemme uusia jäseniä joukkoomme syksyllä, joten pistä korvan taakse hakupäivät 20.9 ja 21.9.

Kannattaa myös tsekata meidän Instagram @unidancetampere, josta löytää hakuinfoa sekä esimerkiksi meidän aiempaa treenisisältöä!

Terveisin,

Miina Ohra-aho

UniDancen tiedotustoimari