Nonniih, se olis sitten tää 2021 – Juvenekselta saa nimittäin korealaista lohturuokaa take-awayna

Ja halvalla!

Teksti ja kuvat: Toimitus

"Broad beans, massive taste, enjoy without haste", kertoo bibimbap-annoksen tuoteseloste. Juveneksen markkinointiosastolle saattaisi olla kysyntää heavy metal -sanoitusten parissa.

Yllätystentäyteinen uusi vuosikymmen ei näytä tyrehtyneen. Helmikuussa Juvenes on saanut julkaistuksi uuden noutoruokakonseptinsa, joka on – korealaista. Tuntemattomasta syystä noutoruoat on asetettu Juveneksen SÅÅS-brändin alle, vaikka kyseessä ei ole ruotsalainen ruoka, saati kastike.

Valmiiksi pakatut annokset ovat tällä viikolla ilmestyneet opiskelijaravintoloista Päätalon ravintolaan, Hervannan Newtoniin ja Freckellin Pihaan. Muualle ne saataneen myöhemmin.

Annoksia on aluksi saatavilla yhtä kasvis- ja yhtä lihavaihtoehtoa, härkäpapu-bibimbapia ja nauta-bulgogia. Älä huoli, mekään emme tiedä, mitä nämä sanat teknisesti pitävät sisällään. Yhteensä listalle kuuluu kolme kasvis- ja kolme lihavaihtoehtoa. Kasvisannokset ovat vegaanisia.

Annokset maksavat opiskelijoille tavallisen lounaan verran eli 2,70 euroa. Kerralla niitä saa ostaa mukaan kaksi kappaletta. Henkilökunnalle hinta on 5,80 euroa.