Kerhopostia: Humanisti-intellektuellien Mansen osakunta HIMO ry

Teksti: Helena Ukkola ja Luukas Keränen

Morot ja terveiset Humanisti-intellektuellien Mansen osakunta, lyhyemmin HIMO ry:stä! Olemme kepeä opiskelijoiden vapaa-ajanviettoseura, joka on ollut toiminnassa syksystä 2020 alkaen.

Tavoitteenamme on järjestää erilaisia tapahtumia ja tuoda iloa ja valoa pimeisiinkin hetkiin opintojen varrella. Alun perin järjestön ideana oli yhdistää humanististen tieteiden opiskelijoita erilaisten tapahtumien merkeissä. Nykyisin jäsenistössämme on kuitenkin opiskelijoita laajasti eri korkeakoulualoilta, ja toivomme, että rivistömme pysyisi jatkossakin mahdollisimman moninaisena. Järjestönä olemme täysin poliittisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon ja kaikille sopiva seura.

Vaihtelevan koronatilanteen vuoksi tapahtumien järjestäminen kuluneen vuoden aikana on ollut hieman haastavaa. Saimme kuitenkin syksyllä pidettyä ensimmäiset kaksi suurempaa tapahtumaamme, HIMOthlonin sekä HIMO:n pikkujoulut. Pikkujoulut järjestettiin kuluneen vuoden juhlistamiseksi ja jäsenistön rentoa ajanviettoa varten. Ohjelmaa kuitenkin oli, kuten Herwantapeli sekä beer pong -turnaus.

Nimikkotapahtuma HIMOthlon on beer pongin, kyykän sekä kyrpongin yhdistävä kolmiottelu ja kyseisestä tapahtumasta on tarkoitus tulla jokavuotinen. Molemmat edellä mainitut tapahtumat olivat osallistujamäärältään sekä tapahtumapalautteen perusteella suurmenestyksiä! HIMOthlonin palautekyselyssä erityisen paljon kehuja sai lajivalikoima, tapahtuman järjestely ja palkinnot. Kannattaa siis ehdottomasti liittyä jäseneksi ja tulla kavereiden (tai vaikka ihan tuntemattomienkin) kanssa kokeilemaan pelitaitojaan seuraaviin kisoihin!

Toivotamme kaikki akateemiseen ikään tai alaan katsomatta tervetulleiksi osallistumaan monipuolisiin tapahtumiin ja toimintaamme tulevaisuudessa! Mieltä askarruttavia kysymyksiä tai terveisiä meille voi lähettää osoitteeseen
humanisti.intellektuellit@gmail.com sekä sosiaalisesta mediasta meidät löytää niin Facebookista @Humanisti-intellektuellien Mansen osakunta ja Instagramin puolelta @himo.ry.

Nähkäämme HIMOkkaissa merkeissä!

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan