Kerhopostia: Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseura

Teksti: Konsta Heino, TTHP:n puheenjohtaja

Moi! Tervehdys Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseurasta.

Kerhomme nimi on nykyään varsin hämäävä, sillä jäseniksemme voi liittyä kuka tahansa opiskelija, emmekä ole enää aikoihin hiihtäneet saati sitten purjehtineet.

Vuosien saatossa kerhomme toiminta on siirtynyt lähinnä lasketteluun, lautailuun, surffaukseen ja muihin vauhtilajeihin, kuten skeittaukseen, wakesurfiin ja kitesurfiin. Lukuvuoden aikana kerhomme järjestää edullisia laskettelureissuja, surffireissun, skeittitapahtumia, kerhoiltoja ja lukuisia lajikokeiluja. Kerhomme aktiiveja yhdistää lähinnä kiinnostus hyvään menoon ja ehkä vähän myös näihin lajeihin. Tapahtumat ovat kuitenkin aina aloittelijaystävällisiä eikä toimintaan osallistujalla tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta lajeista. Jäsenistöömme kuuluu enimmäkseen opiskelijoita ja alumneja Tampereelta, mutta myös muista kaupungeista, kuten Helsingistä ja Oulusta.

Kuluvana vuonna kerhomme toiminta on kärsinyt jonkin verran koronan aiheuttamista rajoitteista. Ennen epidemian leviämistä ehdimme keväällä Italian Livignoon ja Ruotsin Åreen laskettelemaan, mutta jouduimme perumaan loppukevään reissun Ruka Springbreakille. Alkavan lukuvuoden reissut ovat myös hieman epävarmalla pohjalla. Reissutoimarimme selvittävät mahdollisuuksia matkata Alpeille ja Pohjoismaihin laskettelemaan, sekä Portugaliin surffaamaan.

Opintojen ei koskaan pitäisi olla pelkkää opiskelua. Jos siis tunnet itsessäsi jonkinlaista laskettelun, hyvien vibojen, tai muiden lajien janoa, himoa tai nälkää, toimintaamme voi tutustua tarkemmin sivulla www.tthp.fi. Kerhomme toimihenkilöt valitaan lukuvuoden alussa, joten kannattaa valpastua. Lehden ilmestyessä haku taitaa olla jo auennut. Hyvää syyslukukauden alkua!

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan.