Kerhopostia: TT-kamerat

Teksti: Helena Hämölä, TT-kamerat

Hyvää morjesta TT-kameroilta! 

Tampereen teekkarikamerat eli lyhyemmin TT-kamerat, on valokuvauskerho, joka kuvaa paljon erilaisia opiskelijatapahtumia sekä järjestää muuta valokuvaamiseen liittyvää toimintaa kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille. Vaikka kerhon nimenä toimiikin vain Hervannan päähän viittaava nimi, ovat kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet tervetulleita mukaan toimintaan! 

KERHON KAUTTA PÄÄSEE MUKAAN kuvaamaan erilaisia opiskelijatapahtumia sekä samalla osaksi kuvaajayhteisöä, jolta saa huimasti sekä oppeja että neuvoja kaikkeen muuhunkin kuin pelkkään valokuvaamiseen liittyen. Jäseneksi voi liittyä nettilomakkeen kautta ja sen jälkeen voi suunnata kohti Hervantaa ja ”pimiötä”, eli kerhohuoneetta! Pimiöltä saa jäsenkortin sekä kerhoesittelyn. Samalla pääsee kurkistamaan lainauskaappiin, josta löytyy hienoja aarteita, joita voi jäsenenä lainata omiin kuvaushommiin. Kerholta löytyy myös filmikameroita sekä mahdollisuus kehittää omia filmejä, jos digitaalinen kuvaaminen ei innosta.  

Kaikki tieto pimiön sisällöstä ja kerhon toiminnasta löytyy nettisivujen kautta, joten käy tsekkaan ttkamerat.fi. Myös meidän kerholaisten kuvia löytyy niin omasta, Treyn kuin Tampereen Teekkareidenkin galleriasta, kantsii vilkasta!    

JOS VALOKUVAUS KIINNOSTAA, mutta et vielä jostain kumman syystä ole päätynyt pimiölle, niin käypä kurkkaamassa TikTokista Instagramista saapumisohjeet ja tule ihmettelemään mitä kaikkea meiltä löytyy! Meidät löytää nimellä @ttkamerat. 

Loppuun vielä tämän hetken hallituslaisilta ajatuksia siitä, mikä on tt-kameroissa parasta: “Yhteisöllisyys ja samanhenkiset ihmiset, mahdollisuus kuvata uniikkeja tapahtumia, se, että saa aina apua, tapahtumakuvaus, uudet tuttavuudet, lainaustoiminta ja oppimismahdollisuudet.” 

Nähdään pimiöllä! 
 

Terkuin, 

Helena Hämölä 

TT-kamerat

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan.