Kerhopostia: Sekava ry

Teksti: Sekava ry

Tervehdys kaikille Sekavalta!

Sekava ry on sateenkaarihenkinen harrasteryhmä, joka järjestää tapahtumia Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille. Sekavan tarkoituksena on toimia vertaisryhmänä kaikille sateenkaariopiskelijoille, ja ajaa toiminnallaan sateenkaariopiskelijoiden etuja sekä järjestää mielenkiintoisia tapahtumia jäsenistölleen. Sekava ry koostuu hallituksesta ja jäsenistöstä, joka kasvaa koko ajan. Toimintaan pääsee aina mukaan, ja jäsenyys on ilmaista!

Sekava on aikaisemmin järjestänyt mm. tutustumis- ja kiroiluiltoja, lautapelitapahtumia sekä taidegallerian Instagramissa. Osallistumme myös muihin korkeakoulutapahtumiin kuten Fuksisuunnistukseen, ja järjestämme Sinuiksi ry:n tapahtumien rinnalle opiskelijoille yhteistä toimintaa, kuten Leimarietkoja tai yhteislähtöjä Manse Pride -marssiin. Pääosin tapahtumat ovat ilmaisia, ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan! Jos olet epävarma jäsenyydestä, tule piipahtamaan jossain tapahtumassa tai liity meidän Telegram-ryhmään laittamalla meille sähköpostia ja tutustu toimintaamme ensin lähemmin.

Haluamme vielä painottaa että Sekava on todellakin kaikille sateenkaareville korkeakouluyhteisön opiskelijoille, kuuluit sitten seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Sekava pyrkii luomaan turvallisen tilan kaikille olla oma itsensä. Pyrimme myös olemaan toiminnassamme mahdollisimman kaksikielisiä ja antamaan mahdollisuuden osallistua sekä suomen että englannin kielellä. Lisäämme myös koko ajan yhdistyksen saavutettavuutta ja esteettömyyttä: esimerkiksi järjestämme tapahtumia mahdollisimman saavutettavissa paikoissa.

Löydät lisää tietoa meistä esimerkiksi nettisivuiltamme
sekavatampere.wordpress.com tai Instagramista @sekava-tampere

Tervetuloa mukaan toimintaan!