Kerhopostia: TR3 Gamers

Teksti: Ville Piironen, Tr3 Gamers ry:n puheenjohtaja

Terveiset Tr3 Gamersiltä!

Monet yliopistoyhteisössä ovat tavalla tai toisella kuulleet Tr3 Gamersistä, mutta harva tietää sen tarkemmin mitä kerhomme oikeastaan tekeekään. Vaikka kerhomme lähtökohdat ovat elektronisen urheilun ja ylipäätään pelaamisen parista, on kerhomme toiminta nykyään paljon muutakin!


Stream-lähetysten tekeminen omista pelitapahtumistamme on ollut kerhomme ydintekemistä jo aivan kerhon ensipäivistä asti. Samalla kun tuotantojemme laatu ja tekijöidemme taidot ovat parantuneet niin olemme myös päässeet mukaan tuottamaan lähetyksiä opiskelijoiden tärkeimmistä tapahtumista, kuten teekkarikasteesta, edustajistovaaleista, TREY:n lipunnaulausseremoniasta ja useista muista tapahtumista.

Kerhomme tekijämäärä on ollut projektien määrään suhteutettuna melko pieni, mutta olemme silti saaneet paljon aikaiseksi. Vallitseva pandemiatilanne on vaikuttanut monen muun kerhon toimintaan vielä raskaammin kuin meidän. Olemme siirtäneet omia tapahtumiamme entistä enemmän verkkoon ja esimerkiksi esports-tapahtumistamme, kuten Akateemisista Liigoista (AKL & ALL), teimme tuotannot pelkästään striimeinä. Eli ainoastaan studio operoi paikan päällä ja pelaajat sekä katsojat olivat kotona. Striimejä olemmekin toteuttaneet paljon, sillä pelkästään syyslukukauden aikana lähetystunteja kertyi noin 150 ja lähetyksiämme katsottiin melkein 8 000 tuntia!


Me olemme sopiva kerho kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisesta, lähetyksien tuottamisesta, selostamisesta tai ihan vaan tapahtumien tekemisestä. Jos siis joku edellä mainituista asioista osuu kohdalle niin kannattaa laittaa meidän somemme (@Tr3Gamers) seurantaan ja hypätä mukaan toimintaamme. Tälle vuodelle aukeaa lähiaikoina vielä lisää toimihenkilöpaikkoja, joista tiedotamme kanavissamme!

Pelaamisen täyteistä vuotta kaikille,
Ville Piironen
Tr3 Gamers ry:n
puheenjohtaja.

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan.