Kerhopostia: Eräseura Muikku

Teksti: Toni Telin, Eräseura Muikun rahastonhoitaja

Terveisiä Eräseura Muikusta!

Me olemme korkeakouluopiskelijoiden kalastukseen painottunut eräseura. Eräseura Muikulla pyrimme toiminnallamme yhdistämään samanhenkisiä ihmisiä, jotka nauttivat luonnosta ja eräilystä. Jos opiskeluelämä painaa välillä mieltäsi ja tiedät, että kaikki korjaantuu vaikka kalareissulla hyvässä seurassa, ota rohkeasti yhteyttä! 

Viime vuosina toimintamme on painottunut paljon kalastuksen ympärille, mutta pyrimme lisäämään muutakin toimintaa jatkuvasti. Viimeiset pari vuotta on ollut enemmän tai vähemmän hiljaiseloa liittyen pandemiaan. Kerho kohtasi muutenkin huonoa tuuria kun esimerkiksi luottovuokramökkimme myytiin, emmekä vielä ole löytäneet korvaavaa paikkaa meren rannalta vastaavaan hintaan.

Mitä toimintaamme sitten kuuluu? Pilkki-Cup, luontoretket ja niin edelleen. Eräseurana vain taivas on rajana ja pienenä, pientä uudistusta tekevänä seurana mielemme on avoin kaikelle. Otamme mieluusti vastaan kaikki uudet ideat, ja niitä lähdetään toteuttamaan. Mahdollisesti alamme jatkossa myös järjestää kursseja kalastukseen liittyen, oman osaamisemme puitteissa.

Seuraamme liittyessä saat paljon uusia eräilystä kiinnostuneita ystäviä, kalakavereita ja uusia ihmisiä, joille venyttää tarinoissa saamiasi kaloja. Seuran jäsenistön käytössä on myös vene Särkijärven rannassa, jota voi käyttää pientä korvausta vastaan.  

Jos kiinnostuit edes hiukan, ota rohkeasti yhteyttä.

Meidät löytää Instagramista @eraseuramuikku ja sähköpostilla eraseuramuikku@gmail.com.

Kiitos, kun luit. Isompi kiitos, jos kiinnostuit. Isoin kiitos, jos otat yhteyttä. 

Kaikille tasapuolisesti hyvää joulunodotusta, uutta vuotta ja kireitä siimoja. Tavataan luonnossa!