Kerhopostia: KeparDI

Teksti: Antton Sankelo, KeparDIn päävalmentaja

Morjensta pöytään!

KeparDI on vuonna 1989 perustettu suunnistuskerho Tampereen korkeakouluyhteisössä opiskeleville suunnistajille ja muille kestävyysurheilun ystäville. KeparDIn toiminnan ydin on joka lukuvuosi kilpailtava KeparDI-cup, joka on seuran jäsenten välinen mittelö parhaan KeparDIn tittelistä. Cup muodostuu lukuvuoden aikana järjestettävistä tapahtumista, joiden lajit vaihtelevat perinteisestä suunnistuksesta hiihdon ja juoksun kautta tehtävärasteja sisältävään pikkujoulusuunnistukseen.

KeparDI-cup alkaa syyskuussa kilpailtavasta polkujuoksukisasta ja huipentuu wappuna kilpailtavaan Kaljamailiin. Cupiin osallistumista ei kannata hetkeäkään epäillä, sillä siihen voi osallistua joko tosi- tai leikkimielellä. Osakilpailuiden jälkeen nautitaan usein myös yhteisestä saunasta. KeparDI-cupin lisäksi kerhon aktiiviseen toimintaan kuuluvat muun muassa yhteislenkit ja hengailu kerhohuoneella. KeparDI toteuttaa myös vuosittain reissun avoimiin opiskelijoiden pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin. Kyseisellä reissulla voi oman mielen mukaan priorisoida joko kilpailuja tai hauskanpitoa.

KEPARDIN jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kestävyysurheilun ystävä, eikä jäseneksi liittyminen vaadi miljoonia pankkitilillä. Jäsenmaksu on lukuvuosittain 5 euroa, mutta tapahtumiin saa tulla tutustumaan ilmaiseksi. KeparDIin pääsee parhaiten tutustumaan fuksimessuilla, syksyllä järjestettävässä avajaispolkujuoksussa tai käymällä kerhohuoneella sähkötalon kellarissa. Lisätietoja kerhosta ja tunnelmia aiemmista tapahtumista löydät KeparDIn nettisivuilta ja Instagramista. Nettisivuilta pystyt myös tarkistamaan, onko kerhohuoneella valot päällä.

Tervetuloa mukaan!

Antton Sankelo

KeparDIn Päävalmentaja

Kerhopostia on alun perin TTYY:n ylioppilaslehti Anturissa ilmestynyt palsta. Siinä opiskelijoiden parissa toimivat järjestöt kertovat kuulumisiaan.