Kerhopostia: Terveiset TTMK:lta!

Teksti: Eetu Koskinen

TTMK:n tunnus.

Terveiset TTMK:lta! TTMK on lyhenne Tampereen Teekkarien Moottorikerho ry:stä. Moni Hervannassa opiskeleva on todennäköisesti ainakin kuullut kerhostamme, mutta muille yliopistoyhteisömme jäsenille saatamme olla aivan tuntematon kerho. Kerhomme kokoaa yhteen autoista, moottoripyöristä ja muista moottoroiduista härveleistä kiinnostuneet opiskelijat ja järjestää näihin liittyviä tapahtumia sekä muuta toimintaa.

Toimintamme keskiössä ovat tapahtumat, joita on useita erityyppisiä, ja joihin pääsee mukaan, vaikka ei kokemusta tai tietämystä moottoroiduista kulkuneuvoista olisi lainkaan. Tapahtumiin kuuluu muun muassa perinteinen TTMK Cruising, jossa uudet jäsenet pääsevät syksyisin tutustumaan kerholaisiin ja kuulemaan mitä muuta kerhossa tai kerhon tallilla tapahtuu.

Muita tapahtumiamme ovat talviralli, taloudellisuusajo, takaparkin pujottelu, ratapäivät moottoriradoilla ja perinteisenä wapputapahtumana takaparkin kiihdytys. Osaa tapahtumista olemme päässeet järjestämään korona-aikanakin, sillä tapahtumat suoritetaan usein autokunnittain, jolloin turvavälien pitäminen onnistuu vaivattomasti.

Kerholla on talli, joka sijaitsee Hervannan kampuksen läheisyydessä, ja siellä jäsenillämme on mahdollisuus huoltaa, korjata ja rakennella omia kulkuneuvojaan. Lisäksi meiltä löytyy kattavasti työkaluja, jotka ovat tähän tarkoitukseen käytössä. Tallilla on päivittäin joku käymässä ja viime aikoina myös useita uusia jäseniä on käynyt tekemässä keväthuoltoja ajoneuvoihinsa.

Ylioppilaskunnan uljaiden pakettiautojen ylläpito kuuluu myös TTMK:n tehtäviin ja siinä hommassa hallituksellamme on riittänyt tehtävää, jotta pakettiautot pysyvät puhtaana, kunnossa ja ajossa, koko ylioppilaskuntamme jäsenistöä varten. JOS kerhon toiminta kiinnostaa, meitä voi seurata somessa (@moottorikerho). Jäseneksi voi liittyä nettisivuiltamme.

Vauhdikasta kevättä kaikille,

Eetu Koskinen,
Puheenjohtaja / TTMK ry