Luottamus, rakkaus, onni ja ylavartalon liikkuvuus – Sami Kuronen pitää sinut kunnossa etätöissä

Teksti: Aapo Laakso

Sami Kuronen on Temptation Islandin juontajaa ja Seiska-lehden vuoden 2016 seksikkäin kesäkolli. Kuva: Nelonen Media.

Unelmoitko motorisoidusta sängystä, joka nostaa sinut aamuisin jalkeille ja keittää samalla vahvat kahvit? Pelkäätkö, että etäopiskelu sohvan nurkassa tekee selkärangastasi kieron kuin fusilli-makaroni?

Onko korona vienyt elämästä tarmon ja kehosta jäntevyyden?

Visiiri on löytänyt hyvin varjellun salaisuuden, josta voi olla apua sinun arkesi harmauteen ja helpotusta tomumajasi rapistumiseen.

”Koukista polvia. Nouse hitaasti ylös selkä pyöreänä. Työnnä lantio eteen. Hyvä!”

Kyseessä on melko lupaavasti nimetty Break Pro -ohjelma. Tietokoneelle tai puhelimeen asennettavan sovelluksen tarkoitus on tarjota sinulle ohjattua taukoliikuntaa ja mikä parasta – Tampereen yliopisto tarjoaa ohjelman lisenssin käyttöön kaikille opiskelijoilleen ja työntekijöilleen. Pian sinäkin olet taukoammattilainen!

”Pidä ryhti suorassa. Älä paina päätä alas. Hengitä rauhallisesti. Hyvä!”

Ohjelma sisältää tavanomaisten hartiaverryttelyjen ja kevyiden venyttelyjen lisäksi muun muassa äänenhuoltoa, pilates-liikkeitä ja ergonomiaohjeita. Käyttäjä saa itse valita minkälaista rääkkiä päiväänsä kaipaa. Rankemmasta päästä löytyy askelkyykky- ja hyppytreeniä, keppijumppaa sekä vastuskuminauhan kanssa rimpuilua.

”Avaa kädet pitkälle taakse. Venytys tuntuu rintakehässä. Rentouta. Hetki vielä. Hyvä!”

Ohjelman saa asetettua esimerkiksi tunnin välein ilmoittamaan, että jumpan aika on käsillä. Jumppaliikkeet näytetään videolta ja lisäksi taustalla kertojanääni selostaa liikesarjat läpi. Eikä se ole mikä tahansa ääni. Se on Sami Kuronen.

Temptation Islandin grillinuotiolta tutun ja Seiska-lehden vuoden 2016 seksikkäimmän kesäkollin äärirauhallinen baritoni lämmittää ja kannustaa. Sami ei vaadi ja Sami muistaa kehua.

Näin saat Kurosen laitteeseesi

Mene heti osoitteeseen breakpro.fi ja lataa ohjelma. Tunnistaudu tuni-sähköpostilla.